Autoschade - Tips en Advies carrosserie: Autoschade

Autoschade: laat je wagen herstellen door een specialist

Autoschade komt altijd ongelegen en is enorm vervelend. Zodra je in aanraking komt met autoschade is het belangrijk om contact op te nemen met je verzekeraar. Afhankelijk van hoe groot de schade is en hoe je bent verzekerd, kan je de autoschade laten herstellen door onze specialisten.

Autoschade: laat je wagen herstellen door een specialist

Autoschade aan je carrosserie wordt vaak veroorzaakt door een ongeval maar kan ook ontstaan door grind, hagel, vandalisme of aanraking met een paaltje of ander voertuig. Het gevolg is veelal lakschade, krassen of deuken. Wanneer je lakschade of krassen niet tijdig herstelt kan je auto beginnen roesten.

Carrosserieschade is vaak op te lossen maar de techniek die wordt ingezet is geheel afhankelijk van de soort beschadiging. De kosten van een herstelling zijn dus ook afhankelijk van de techniek die wordt gebruikt:

  • spot repair;
  • smart repair;
  • spuiten.

Schade aan je carrosserie: doe een beroep op onze expertise

Bij schade aan de carrosserie van je auto roep je best de hulp in van een gespecialiseerde garage. Je kan op ons rekenen voor zowel kleine als grote autoschade. De kosten voor een herstelling van carrosserieschade kan afhangen van hoe jij bent verzekerd. Uiteraard vallen de kosten van kleine autoschade lager uit dan grote schade. Sommige herstelwerkzaamheden komen voor eigen rekening.

Waarom je Garage Boden inschakelt bij carrosserie beschadiging?

Heb jij autoschade en wil je dit snel en professioneel laten herstellen door een specialist? Dan zit je bij ons aan het goede adres! Wij nemen je deze zorg graag uit je handen en zien erop toe dat de autoschade vakkundig wordt hersteld. Of het nu gaat om kleine lakschade of grote deuken, doe beroep op onze expertise en schakel onze specialisten in om je reparaties en herstelwerkzaamheden uit te voeren. Bel of mail ons vandaag nog voor een afspraak.