Koplampen Herstellen - Tips carrosserie: Koplampen Herstellen

Koplampen herstellen: wees zichtbaar in het verkeer

Carrosserie beschadiging is er in allerlei soorten en maten. Kapotte koplampen bijvoorbeeld komen zeek vaak voor. Het is belangrijk dat je dit zo snel mogelijk laat herstellen want je moet zichtbaar zijn voor anderen in het verkeer. Doffe en kapotte koplampen zorgen voor onveilige situaties op de weg en dus schakel je best specialisten in om koplampen te herstellen.

Koplampen herstellen: wees zichtbaar in het verkeer

Waarom is de herstelling van koplampen zo belangrijk?

Schade aan het carrosserie kan ontstaan door verschillende zaken. Dit geldt ook voor de koplampen van je auto. Het herstellen en vervangen van kapotte koplampen draagt eerst en vooral bij aan een optimale verkeersveiligheid!

Polijsten of vervangen van koplampen

Vaak is steenslag de grote boosdoener bij doffe koplampen maar ook het weer kan invloed hebben op je koplampen zoals de uv-straling van de zon. Doffe lampen hoef je echter niet meteen te vervangen. Door je koplampen te polijsten zorg je ervoor dat vuil, krassen en roestvorming verdwijnen. Bij het polieren schuren we een laagje van de (coating van de) koplamp af. Vervolgens brengen we een nieuwe harde coating laag aan die de koplamp beschermt tegen nieuwe schade door steenslag en uv-straling.

Wanneer er een barst of grotere schade is dan dient de gehele koplamp wel vervangen te worden. Herstel deze schade aan je carrosserie zo snel mogelijk en schakel ons in om dit voor jou te doen.

Laat je koplampen herstellen door ons

Koplampen herstellen en polijsten is een klus die je door onze specialisten kan laten uitvoeren. Carrosserie beschadiging laat je best repareren door iemand met kennis van zaken. Laat tijdig je doffe koplampen herstellen zodat ze weer stralen en jij weer ziet en gezien wordt! Maak snel een afspraak in een van onze werkplaatsen of ontvang vrijblijvend een gratis offerte op maat voor jouw koplampschade.

Naast koplampen herstellen doen wij ook andere herstellingen en reparaties. Bekijk onze andere servicesĀ om de juiste oplossing voor jouw probleem te vinden.