Beschadiging Carrosserie - Tips carrosserie: Beschadiging Carrosserie

Beschadiging carrosserie

Beschadiging carrosserie komt veel voor. Het wordt vaak veroorzaakt door een ongeval, maar kan ook ontstaan door grind, kiezels, hagel, paaltjes, vandalisme of het openen van een autodeur. Het gevolg is veelal lakschade, krassen, roestvorming en zelfs ook deuken. We bekijken samen met jou hoe we de carrosserie beschadiging kunnen oplossen.

Beschadiging carrosserie

Carrosserie beschadiging: hoe los je het op?

Carrosserieschade wordt niet enkel veroorzaakt door bijvoorbeeld een ongeval maar kan ook ontstaan door grind, hagel, vandalisme,… Het gevolg is veelal lak- en autoruitschade of krassen.

Carrosserieschade kunnen we herstellen, maar welke techniek wordt ingezet, is afhankelijk van het soort carrosserie beschadiging. De kosten die je kwijt bent voor herstel van beschadiging carrosserie zijn daarom ook afhankelijk van de techniek die wordt ingezet. Spot repair, smart repair, uitdeuken, spuiten, vernissen, herstellen of polijsten: het is allemaal mogelijk. Wij vertellen je er graag meer over.

Spot Repair en Smart Repair

Spot repair is een snelle en goedkopere hersteltechniek voor kleine beschadigingen waarbij enkel de beschadigde zone wordt hersteld. Hierbij hoeven we niet het hele onderdeel van de wagen aan te pakken. Een voorwaarde is wel dat de beschadiging niet groter mag zijn dan het formaat van een A4-papier.

Met Smart repair proberen we de beschadiging aan je carrosserie te herstellen zonder te demonteren of vervangen. Je merkt geen enkel kleurverschil en deze techniek is voordelig voor kosten en tijd en bovendien milieuvriendelijker.

Waarom laat je krassen verwijderen door Garage Boden?

Heb je schade aan je carrosserie, bijvoorbeeld enorme krassen op de motorkap of autodeur, en ben je op zoek naar een betrouwbare garage voor herstel en reparatie? Bij ons profiteer je altijd van een uitstekende service. Wij lossen het probleem professioneel en vakkundig op en dit tegen een scherpe prijs. Samen met jou bekijken we welke hersteltechniek nodig is om je auto weer zo goed als nieuw te laten uitzien.