Beschadigde Velgen - Tips en Advies carrosserie: Beschadigde Velgen

Velgen gekrast of beschadigd? Kies voor vakkundig herstel

Velgen gekrast of beschadigd is een veel voorkomend probleem. Dit is vrijwel altijd het gevolg van aanraking met de stoeprand. Wat de oorzaak ook is, je ziet de stoeprandschade aan je velgen graag snel en vakkundig hersteld. Doe daarom beroep op onze expertise!

Velgen gekrast of beschadigd? Kies voor vakkundig herstel

Krassen op velgen is een doorn in het oog van elke autoliefhebber. Zeker als je nog maar net een flink bedrag hebt betaald voor die nieuwe lichtmetalen auto velgen. Een gekraste of beschadigde velg is meestal het gevolg van een aanraking met de stoeprand. Gelukkig kunnen wij je velgen met stoeprandschade herstellen!

Wat betaal je voor de herstelling van je beschadigde velgen?

Lichte krassen in velgen zijn te verhelpen met smart repair. Smart Repair maakt het mogelijk kleine schades te herstellen zonder onderdelen te moeten vervangen. Deze techniek is niet alleen veel sneller maar ook veel voordeliger. Zijn er echter diepe krassen op je velgen? Dan is herstel van de velg en opnieuw spuiten noodzakelijk. Bij een vervormde of gebarsten velg zit er niets anders op dan de velg te laten vervangen. Hoe erg de schade carrosserie bij jou ook is, we bekijken samen hoe we het probleem kunnen oplossen. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte voor de herstelling van je beschadigde velgen.

Je beschadigde velgen laten herstellen? Neem contact met ons op

Zijn jouw auto velgen gekrast, beschadigd of vervormd en wil je dit vakkundig laten oplossen? Dan kan je in onze professionele garage terecht. Carrosserie beschadiging is vervelend en doet de uitstraling van je auto geen goed. Ons team heeft jarenlange ervaring in het herstellen van beschadigde autovelgen. Maak een afspraak bij een van onze reparateurs. Wij herstellen je velgen in een vingerknip zodat ze er weer als nieuw uitzien!

Ook voor andere beschadigingen aan je carrosserie kunnen we je helpen. Neem contact met ons op en dan bekijken we samen hoe we je kunnen helpen.