Krassen Verwijderen - Tips en Advies carrosserie: Krassen Verwijderen

Krassen verwijderen: eerste hulp bij schade aan de carrosserie

De meeste autobestuurders hebben het al meegemaakt – je rijdt nét iets te dicht langs een muurtje of paaltje, met een flinke kras tot gevolg. Wat is de beste manier om krassen te verwijderen en hoe kan je dergelijke schade voorkomen? Wij vertellen je er graag meer over.

Krassen verwijderen: eerste hulp bij schade aan de carrosserie

Hoe voorkom je schade aan de carrosserie?

De beste manier om krassen te voorkomen is natuurlijk om zo voorzichtig mogelijk te rijden. Maar vuil en zand dat tijdens het rijden of wassen over de lak schuren, zorgen voor lichte krasjes. Een auto ontkomt niet aan lichte krasjes. Daarom is het goed om je auto regelmatig te laten voorzien van een wax. Zo maken carrosserie beschadigingen een stuk minder kans. Maar wat als je nu toch een grote diepe kras op je carrosserie hebt die je ogen uit steekt?

Krassen verwijderen: zelf doen of laten doen?

Heb je jammer genoeg toch een diepe kras op de carrosserie van je wagen? Om erachter te komen welke laklaag beschadigd is, maak je de kras nat met je vinger. Als de kras verdwijnt, kan je de schade zelf herstellen door polijsten en waxen. Blijft de kras zichtbaar en zie je witte grondlaag? In dat geval zal de kras opnieuw gespoten moeten worden. Om dergelijke diepe krassen te verwijderen, kan je bij ons terecht.

Krassen verwijderen bij Garage Boden

Heb je hulp nodig om de krassen te verwijderen? Onze vakmensen helpen je graag. Wij kunnen de kras snel en professioneel verwijderen. We gaan steeds lokaal te werk, zo is je wagen weer in een mum van tijd krasvrij én is deze reparatie scherp geprijsd. Heb je een vraag over het verwijderen van krassen of ben je benieuwd naar onze prijzen? Neem dan zeker contact met ons op.